We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Somni naufragat

from R​è​quiem by Vicen-T

/
  • Streaming + Download

    Purchasable with gift card

     

about

Producció musical: Dídak Tesla
Guitarra: Jaume Seller

lyrics

Un somni ha naufragat creuant l’estret, altre s'ha deshidratat creuant el desert. Cerquen una millor qualitat de vida, s'arrisquen per a mantenir a la seua família. Però occident és un gall dindi prop al dia de Nadal, on molts països tenen les mans tacades de cal. La humanitat no avança, és l'eterna tornada, hi ha esperança malgrat l’apunyalada.

L’ésser humà, viu en societat, som capaços d'entendre'ns a pesar dels ideals. Una societat que ha perdut els seus valors amb les ànimes foradades i corcats els cors. Tothom té por, però en veritat solament hem de témer a perdre una oportunitat. Si la vida fóra fàcil quina gràcia tindria? Planteja't un objectiu i lluita dia a dia.

I acostumats a fer de granets muntanyes, deixeu que ploga i que el caragol traga les banyes. I si allò s'està caent, és necessari espentar-lo, i si allò s’ha caigut, doncs construïm-ho. La vida ens ensenya a viure però no a morir, i no és gens fàcil, no és com la Thermomix. L’important és que són les tres del matí, estàs mirant-la com dorm, avui eres feliç.

credits

from R​è​quiem, track released May 2, 2017

license

tags

about

Vicen-T Andorra

contact / help

Contact Vicen-T

Streaming and
Download help

Report this track or account

If you like Vicen-T, you may also like: